Pups

NIEUWS over geboren en verwachte pups vindt U onder aan deze pagina.Onze pups worden optimaal gesocialiseerd, volgens onze ideeŽn, waarover U kunt lezen op de pagina 'FILOSOFIE'.

Vanzelfsprekend groeien zij vanaf dag 1 op in de woonkamer, in de nabijheid van de andere teckels en de frequente 'vreemde' bezoekers.
In de praktijk betekent dit ook, dat zij vanaf een leeftijd van ongeveer 5 weken langzamerhand in direct contact worden gebracht met de volwassen teckels. Op een leeftijd van ongeveer 7 weken gaan zij een gedeelte van de dag volledig op in de roedel, indien mogelijk buiten, anders wel in huis.

Wanneer de pups het nest en hun moeder mogen verlaten, vanaf de leeftijd van 9 weken, zijn zij volledig gewend aan het contact met andere honden, vele bezoekers, die hen naar hartelust hebben mogen knuffelen, auto's, normale geluiden als van de TV, grasmaaier, stofzuiger, het verkeer, een autoritje, bezoek aan de dierenarts enz. enz.

Zij krijgen altijd een royale 'uitzet' mee, waarin voldoende voer, waaraan zij zijn gewend, knuffels met nestgeur, allerlei opvoedkundige tips en instructies, documentatie van beide ouderdieren, de stamboom (als de Raad van Beheer op tijd is) enz. enz.

Tenslotte en niet onbelangrijk: vrijwel altijd woont ook de vader van de pups hier bij ons. Wij hebben een 7-tal fraaie dekreuen met een meer dan geweldig karakter, die U dus ook kunt leren kennen!


Wij verwachten voorlopig GEEN pups in de English Cream (blond) kleur